tirsdag 19. februar 2013

wish

har nettopp bakt engelsk muffins og brød, så nu sitter eg bare her og drømmer meg bort i Etsy, der finner man så mye fint og til en billig penge. og ikke minst unikt.  min ønskeliste er nå dette;


 
 
 

                                                                                 via


 

mandag 18. februar 2013

Naturligvis...

 
 
 

Nydelig bok! Var å kjøpte denne på mammutsalget idag, til kun 179,- og den er absolutt verdt det! Det er full av nydelig nordisk interiør. Lyst og hvitt. Delikat. Akk, fikk masse inspirasjon.
Ellers idag så gikk jeg og en venninne tur i nydelig sol, og herlig temperatur. Kjenner at energien kommer når sol endelig skinner. og dagene er blitt lengere.

torsdag 14. februar 2013

helg

Idag starer vi helga vårs, og det skal bli deilig. Vi skal på hytta! Gleder meg veldig .



tirsdag 5. februar 2013

hyttedrømmer ...



Min kjære var tidlig januar og snekret på hytta vårs, han satt nytt gulv, med isolasjon og det hele, det ble laminat med flisemønster. fra før har vi malt vegger, mørk lin, og to vegger er panelt og beiset mørk. Så nå drømmer eg meg bare bort i nydelig hytteinspirasjon fra Slettvoll, og da blir det nok bare med drømmen, for vår hytte og vårt budsjett kan ikke måles opp mot dette. Dessverre. Men, da må man prøve å finne tilnærmet lik, og da har Bohus mye fint som kan minne om den klassiske og flott stilen til Slettvoll, også har eg funnet enkelt elemter fra bl.a. Jysk. Håper hytta vårs blir en anelse denne stilen iallefall. Skal få tatt litt bilder neste gang vi er der, bl.a. fordi vi nå skal leie den ut.